Collectie: De essentie van de Japanse keuken
Shoyu, mirin, miso, dashi, ponzu en zelfs rijstazijn: deze ingrediënten vormen de basis van de Japanse keuken. Ze zijn onmisbaar in het dagelijks leven, zijn aanwezig in talloze recepten en belichamen de umami en de rijke smaak van de Japanse gastronomie, zowel traditioneel als modern. U vindt deze producten ook in verschillende merken of verpakkingen in onze thematische selecties: Sauzen & kruidenpasta's , Oliën & azijnen , Specerijen, furikake & bouillons .
-
Kombu en Shiitake Dashi Poeder - Basis voor Japanse Sauzen en Bouillons - 100g (10x10g) - Terrasana
Normale prijs €6,99Normale prijsEenheidsprijs / per -
Biologisch Japans Yuzu Citroensap - 100ml - Terrasana
Normale prijs €9,99Normale prijsEenheidsprijs / perUitverkocht -
Biologische Nama Shiro Kome Miso - Japanse ongepasteuriseerde witte rijstmiso - 270 g - Clearspring
Normale prijs €6,19Normale prijsEenheidsprijs / per -
Komezu - Biologische Japanse rijstazijn - 250 ml - Clearspring
Normale prijs €4,19Normale prijsEenheidsprijs / per -
Mirin - Biologische Japanse zoete rijstwijn - Traditionele Hon Mirin - 250 ml - Clearspring
Normale prijs €8,49Normale prijsEenheidsprijs / per -
Japanse Shoyu - Gefermenteerde soja- en tarwesaus zonder toevoegingen - 1L - Shoda
Normale prijs €6,99Normale prijsEenheidsprijs / per